Badrum beställt

Nu har vi äntligen beställt badrumsmöbler. Ha velat om vilka färger vi vill ha. Det blev vit högblank där uppe och valnöt där nere. Skulle bara ta 2 veckor att få hem det. Hoppas dom har hunnit kakla klart då. När vi skulle betala så kom jag på att jag sett att det skulle vara 20 % på möblerna så jag dubbelkollade det med säljaren. Men tydligen så var det fel. Ok sa Fredrik och tackade för hjälpen och skulle gå för att betala. Men jag vet att det stod det sist. Så med lite snack och ett gulligt leende så gick säljaren med på det. Så än en gång har jag tjänat pengar åt oss:)

Vi tog inte spegeln och så tog vi lådor istället för dörrar

Tog det här tvättstället i 120 cm och sen längre handtag såklart. Är lite osäker på om vi verkligen behöver högskåp i badrummet därnere men men.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *