Colin och pappa leker med kameran

När jag sov lite middag så lekte pappa och Colin med kameran.  

OJ OJ OJ vad jag kan skrika när jag försöker prata

Tummen i munnen är alldeles TOPPEN. Åker in och ut hela tiden mellan snacket.

Sen 3 veckor tillbaka så skrattar Colin på riktigt. Eller han har ju skrattat länge men nu låter de annorlunda liksom. Mer riktigt….. Lite mer åt Linda Johansson skratt.

Efter en massa lek så blir man trött och då åker surläppen fram. Jag som hade hoppats att han inte skulle ärva nåt från kusincaroline. Men men….

3 Kommentar “Colin och pappa leker med kameran

  1. Jag visste väl att jag gjorde lite intryck på han första gången. Fast han bara var ett par dagar hörde han hur jag skrattade och tog efter. Otroligt intelligent unge det där. Kul att AIK vann! Förresten försökte jag ringa er häromdagen. Kul att ni bryr oss om oss här hemma och ringer tillbaka. TACK!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *