Dop presenter

Colin fick så sjukt mycke presenter på sitt dop. De var verkligen helt sjukt. Alla hade verkligen lyckats hitta olika och roliga saker till honom. Trodde faktiskt att man bara fick tråkiga saker i present när man döper sitt barn men gud så fel jag hade.

Colin ligger och leker med sin barbapappa som han senare försökte döda. Haha

Så här ser Colins rum ut just nu. Men de blir prio ett nu.

Kolla in denna present. Pekboken för lite finare barn, gjord i sammet. ME LIKE!

Kolla hur man uttalar privaaatjet

Jättefina gosedjur.


Från Carro och Jocke!

 

En jättefin tjock sagobok och gips set.

 

Kalle tyckte de va smart att ge en gitarr och den är jätte fin, men han kommer få trummor av oss när hans bebis ska döpas. Jag hinner inte lägga upp mer bilder nu men de finns mycke mycke mer att visa sen. Ni får se de när jag lägger upp bilder på Colins rum så fort de är klart.

 

Kommentarer: “Dop presenter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *