Mongo Kongo

josephine

Jag har flera gånger försökt förklara för Jennifer och Fredrik att Colin är lite mongo ibland, världens sötaste, men lite mongo. Till exempel så älskar han att ta sina leksaksnycklar, stirra på dom och sen skrika för fulla lungor medan han snabbt pular in dom i munnen, typ som att han säger, NU SKA JAG ÄTA UPP EEEER! En annan skojig grej är när han har munnen full med mat, då brukar han fräsa till så det sprutar puré all over! Eller när man försöker byta blöja på honom och det är bajs överallt, så står man själv och hulkar och kväljer och nästan spyr för att det är så äckligt medan han bara asgarvar och liksom hånar en! Eller när han kräks och liksom sörplar i sig det som ligger kvar på läpparna innan man hunnit torka bort det. Ja ni kan ju se själva hur normalt det här barnet verkar..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *