S Ä L E N

Shit vilken rolig helg vi har haft, trots dåligt väder, snuskig, felbokad stuga och hemska uppblåsbara sängar! Resan upp gick jättesnabbt, men det vet ni ju redan eftersom vi åkte på böter. Vi fördrev tiden på vårt eget lilla vis, dvs Burr och Jenka tävlade om vem som kunde vara äckligast. Min kille vann. Väl uppe droppa vi grabbarna i backen medan vi tjejer körde förfest själva i stugan. Efter det – AFTER SKI! Tillbaka i stugan fortsatte festen tills vi alla somnade ståendes, typ klockan nio. Illa, men har man varit uppe sen klockan fyra på morgonen blir det så.

I fredags var det storm, så vi skippade skidåkningen och plockade fram vinet så fort klockan slagit tolv. Runt klockan halv fyra började grabbarna ta på sig skidkläderna. Men det var ju inte för att åka skidor om ni tror det, nej, då var det dags att dra till After Skin och dom villa se coola ut – jag dör.

Och så i lördags fyllde vår lilla Saran 25 år! Uppvaktning på sängen med skönsång, paket och godis, check! Efter det fick jag äntligen ta på mig alla mina nya, fina skidsaker! (bra investering för att åka en dag per år) Transportliften över till Lindvallen och redan där var Jennifer på väg att ta taxi hem eftersom hon var så trött i benen. Skrämmande. Dimman låg så tjock att man inte såg mer än 2 m framför sig, men det gjorde det lite mer spännande liksom, kommer jag köra över en unge, kommer jag inte. Lunch på topprestaurangen, sedan ner till After skin där hela stället ställde sig upp och sjöng ja må hon leva för Sucki på Jennifers förfrågan. På kvällen blev det middag på TB Grill Room där köttbitarna vägde typ ett kilo styck och lämnade alla i koma. Men som alltid fortsatte festen i stugan tills vi stupade.


Tjohoo äntligen på väg!


Om ni tittar noga ser ni Fredrik sitta och skämmas i passagerarsätet


Peace


Finn fem fejl


Elli


Puss min älskling


Michael Jacksson?


Jäger


Shottning enligt Jenka


YATZY


Kock nr 2


Påpälsad i stormen


Dansi dansi


Så jävla snygga i våra nya underställ


Sittliften, milleniumets bästa uppfinning


Trött – efter två minuter på skidorna


Ellis mössa fryser


Coolingar


Spexarn


Äntligen kunde vi se lite i backen


After Ski


After Ski


Jag och babe


Grabbarna


Inpackade på bussen, mycket märklig upplevelse måste jag säga


Johan petar snor i Jennifers fejja


Fina killar


Inte lika fina tjejer


Surk


Yes hello?


Middag på TB:s


Bye Bye Sälen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *