De gick snabbt!

Varför svischar födelsedagen bara förbi? Jag ska nog införa att man fyller en vecka. 

Dagen innan jag fyllde år så va jag trött vi 23-tiden men höll mig vaken ifall någon skulle ringa vid tolv och gratta. De gjorde de inte! När klockan va 00.00 så satt jag som ett barn och bara väntade på Josse och Fredrik skulle början överrösa mig med gratulationer och uppmärksamhet. När klockan va kvart över tolv så lackade jag och gick och la mig. Hur kunde dom va så nonchalanta när dom vet hur mycket jag älskar att fylla år. Herregud! Halv ett så kom Fredrik in och skulle börja kramas och gratta och då kom Josse på också att de va min dag. Jag sa då att de redan va försent och att dom förstört min dag. Jag kommer inte ens notera att dom fyller år sen när de är deras tur. 
Annars va dagen mysig! Lunch på Nacka J med trevligt sällskap, sola en timme hos pappa för att sen göra lite ärenden och åka hem till Josse. Väl hos Josse så hade vi (hon) så mycket att göra så de vart bara lite plockmat på balkongen. Jag får fira en annan dag. Kanske när nån av mina vänner kan. För nu är alla utomlands, hemma med barn eller bantar. 

Vi fick vänta på J skulle öppna

Fast vi va så tidiga så fick vi inte bord i solen. Men tur va nog de för vi hade aldrig orkat äta i solen. 

MY LOVE!


Beställde en daquri direkt! 

Mums! 

Jag och barnen tog bergbanan upp! 


Elbilen är laddad och igång!

Årets första dopp e avklarat!


Ja 28 år då! 

Har bilder på kameran som va finare men är inte hemma så de är lite svårt att  lägga upp dom nu. 

Ja vad gör man inte för sina vänner! 

Kommentarer: “De gick snabbt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *