Suprise!

Under en lång tid så har de planerats och och fixas inför vår underbara moster som fyller jämt. Josse har gjort ett häst jobb i veckan men bakning och program. Stor eloge till henne. Jag har fått vara springpojke och lite ideeare. Heter de så när man är jävligt clever och  kreativ? Sen har ju hennes familj fixat massa uppe i Ljusdal som ska bli kul att se. Gud jag börjar nästan gråta nu för hon har ingen aning om att alla just nu sitter i sina bilar från hela Sverige för att komma och fira henne. Kul dag att sitta bilen! Not! Men allt för dig Nettan! Ni ska få se allt i bilder sen. 

Klockan är 14.30 och vi ska överraska vid 17.00 så ni ser de här inlägget först 18.00 så jag inte förstör överraskningen. 
Trevlig kväll allihopa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *