VIP kväll!

Igår va jag på någon VIP kväll för att se hur en viss ansiktsbehandling fungerar. De vart ett väldigt markant resultat på Jennie som dom gjorde halva ansiktet på. Den sidan dom jobbade på stramade åt som bara den och hennes ögonbryn åkte upp. Hon såg helt sne ut! Efter de vart de 2 daiquires innan hemgång. 

Trevligt att komma ut från källaren och träffa lite tjejer. Ebbe är på golfresa så de är bara jag, barnen, Josse och pappa hemma. 

Jag och finaste Tilda!

Provkaninen!

Typ såhär såg hon ut efteråt??? En toppen behandling om man gör på båda  sidor såklart. Jag skrev upp mig på hela paketet. Kosta en slant men vad kostar inte golfresor? Och egentligen är de ju för Ebbes skull så han kan ha en ung tjej för evigt? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *