Fullt i forum!

Vi drog till forum på eftermiddagen för att byta min klocka och smycken som jag fick av Fredrik i julklapp. Tack underbara älskling som skämde bort mig rejält iår. Jag köpte massa kalsonger (så trött på hålen som gör att visa saker ramlar ut) och lite annat fick lite dåligt samvete när jag öppnat mina paket. 

Iallafall så var de SMOCKAT i forum. Heeeelt vidrigt! Klarar inte av när de är rea. Man kunde inte ens röra sig. Vi gick enbart in i dom butikerna vi var tvugna. Böt snabbt och drog hem. Vet inte ens om de vart bra men de får jag en vecka till på mig att tänka på. 
Måste ändå säga att klockan var så fin som jag fick men jag var inte helt 100 och armbandet hade jag redan (bra koll Fredrik) örhängena var också superfina men böt till en kortare variant då jag är ovan med långa. Ni får se allt sen. 


Dockan är alltid med!


Efter forum så plockade vi Sara och grabbarna drog på hockey. 


Chloe har saknat sin Sara!

Sara behövde verkligen ett frisör besök som Chloe tog sig an direkt.

Hon passade även på att bajsa under tiden hon jobba?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *