Som ett V!

I fredags så spydde Chloe ner hela vår säng. Härligt! Bara att börja tvätta och fixa 01 på natten. Överlycklig att mattan än en gång klarat sig. Puh! Efteråt gick de inte att vara i vårt rum och gästrummet var upptaget så Fredrik och Chloe la sig i Colins säng och jag och Colin i Chloes. Ville inte ha Chloe på vita mattan så därför fick barnen byta rum. Tur att man va supertrött när vi väl kom i säng så jag somna på stört. 

Lite stel på morgonen bara! 

Men de va lugnt för doktor Colin tog hand om mig. Han sa att om jag behöver någon hjälp senare är de bara att ringa 112 lätt att slå. 

Annars har helgen vart superlugn och vi har bara vart hemma och grillat typ. 


Har inte ens orkat plocka upp nya sakerna till huset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *