Magsjukan är här!

Så kom den! Min skräck! Jag har sån spyfobi. Första spyan 04.00 inatt och andra nu vid 12. Hoppas inte de blir fler! Tvättmaskinen går för fullt och Chloe är instoppad i gästrummet där vi inte har några mattor. Där kommer hon få bo några dagar. Livrädd för dom vita mattorna. Vilken förnuftig vuxen människa lägger in en vit matta i sitt barns rum? 

Och Fredrik som åker iväg på måndag! Vem ska jag ringa? Ingen kommer ju vilja va i huset fullt med smitta. Ska jag puscha mig själv att sova ensam? Faaaan de är ju så fruktansvärt jobbigt! 
Uppbullat med hink filtar! Pappa är påväg till affären för att köpa allt som hans lilla prinsessa önskar❤️

Tofsen klar för nästa omgång! 

Nu ska vi försöka vila lite! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *