De blir ljusare!

Känner ni också att de blir ljusare och ljusare? Man börjar känna hopp om att våren snart kommer. Självklart kommer de snöa igen men de lilla extra ljuset vi får varje dag ger så mycket energi. 

Idag är vi bara hemma utan massa måsten. Om vi orkar ska vi bära ut lite förrådet men de kan vänta. Ikväll blir de saffranfisksoppa! Skulle vara mysigt att hyra film kanske? Men Fredrik ska upp så tidigt imorn och flyga iväg igen så vi ska lägga oss tidigt. 

Igår hade vi familjen Hellström på middag! Jag hade gjort de mesta dagen innan så jag slapp stressa igår. Vi var på kalas på dagen och sen direkt hem för middag. Barnen är exakt samma åldrar så dom leker väldigt bra. 

  
Jag och Sara satt och vek servetter i fredags så jag kunde duka fint igår. De är sånt vi gillar nu. Ett glas vitt och vika servetter. Lite skillnad mot för 10 år sen?

  

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *