Spegelvägg!

Nu har vi äntligen fått upp våran spegelvägg. Jag har velat ha en stor spegel på den här väggen sen vi flytta in, men de var inte så enkelt att hitta. Har fått offerter på 20-30.000 på att måttbeställa och de kändes kanske lite väl mycket. Sen kom vi på att vi inte förstärkt väggen heller så de får inte bli för tungt. 

Sen kom jag på den briljanta idén att köpa små speglar på Ikea och bygga ihop en spegelvägg som jag vill ha. Speglarna var på utförsäljning så dom kostade 79:- styck och sen lämnade jag in 5 stycken till Gustavsbergs glasmästeri som delade dom åt mig för 100:- styck. Lite lim på de och de har väl kostat runt 1700:- totalt. 

De var inte de lättaste att få upp och samarbetet mellan mig och Fredrik gick sådär emellanåt. Ni vet hur de kan låta! Men tryck lite då! JAG GÖR JU DE! Men nu vart de ju okänt där. MEN DU SA JU ATT JAG SKULLE TRYCKA…. ni fattar! 

Jag hade velat gå ännu högre men väggen är tyvärr inte helt rak så de går inte att fästa mer speglar. Typiskt!
6 Kommentar “Spegelvägg!

    1. Jag vet inte! De va länge sen och jag har hört att dom är slut av andra som letat. Kanske kan hitta snöfotboll liknande på Ikea eller nån annanstans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *