Bra matvecka!

Igår åkte även Fredrik iväg! Montreal 6 dagar så nu är jag helt solo. Vaknade när han gick vid 04.30 med ångest. Kunde inte somna om. Satte igång tven och la fram mina mjukiskläder för att åka upp till Josse om de vart värre. Tryck över bröstet, frös men hade handsvett och kände hur vågen med ångest sköljde över mig. Somna om, somna om! Tillslut lyckades jag somna om (stolt) och vaknade vid 08. Lite omtumlad som alltid när jag har ångest. De tar så mycket på krafterna. Va ensam hela dagen och åkte och köpte lite julpynt och handla en tragisk korg med mat (godis och läsk) för veckan. Hem och grät i omgångar för att de var så tyst och tomt i huset. När pappa ringde och fråga hur de kändes (han kände väl på sig att de va jobbigt för mig) så började tårarna igen. Nu vill jag ha hem alla. Göra middagar och sova allihopa i sängen! 

Bra matvecka va?
På eftermiddagen så ringde dom bästa grannarna i hela världen och fråga om jag ville äta med dom. Så omtänksamt så jag blir helt varm i hela kroppen av att ha så fina människor runt mig❤️ Jag valde att ligga kvar i sängen och tycka synd om mig själv en stund till innan jag va tvungen att jobba lite så jag hann ikapp med MyHomeCollection. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *