Kan dom bara landa!

SNÖKAOS som ni kanske har märkt! Vakande till winterwonderland efter en orolig natt. Gjorde iordning mig för jobbet och fick en till lite gråtattack när jag tänkte på att mina barn flyger över hela världen. Kan dom bara landa så jag förhoppningsvis kan slappna av lite. 

Fredrik åkte till jobbet vid 08 och jag skulle åka strax efter men fick då avrådan att ge mig ut på vägen för han stod still. Efter flera samtal så fick jag tillslut ge upp och stannade hemma. De är fort stillastående från Nacka nu hörde jag. Och jag som hade två inköp idag! Tur att vi kunde flytta dom. Fredrik gav upp efter 3h sittandes i bilen och då hade han kommit till forum typ. Galet!

Så nu går jag bara runt och irrar och väntar på att klockan ska bli 19 och dom landar. 

Drar upp till syrran på en latte istället! Lyx!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *