Magsjuka delux! 

Colin åkte på en hemsk magsjuka i fredags! Jag vet inte om de va nåt från Thailand eller om de är vanliga magsjukan men den sjukt aggressiv. Stackars liten❤️ Mamma jag vill inte kräkas? JAG VET HJÄRTAT JAG VET! Jag trodde de bara hade kommit handfatet och hjälpte han i badrummet men sen när jag kommer in i sovrummet så är de kräks i precis hela sägen förutom på Chloe. Thank god! När man står där och inte vet vart man ska börja? Orkar inte! Bara att dra ihop allt på sängen och lägga in i duschen för att skölja för att sen börja tvätta allt. Chloe gråter för hon har blivit väckt och Colin ligger ensam och ynklig i gästrummet och jag står och hulkar i duschen. Jag kan inte dela på mig! 

Tänk att dom alltid ska bli sjuka när jag reser säger Fredrik. Kanske för att du ALLTID RESER??? 

Messade Josse att hon inte behövde komma ner för de va kräkhus så hon inte skulle bli smittad. Men hon kom ändå och sov på soffan❤️ De är min syster❤️ Vet att Janina hade gjort desamma? 

Jag hade tänkt låta Colin gå till skolan imorn för de va ju fredags natt till lördag som han vart sjuk men han är helt matt och äter knappt nåt än, så hur ska han orka? Nej han blir hemma med mig imorn så får Chloe gå på dagis. Hon fick va hemma idag för säkerhets skull om hon hade nåt också. Vill ju inte sprida vidare! 

Mammas älskling! Så stor men ändå så liten❤️ 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *