Att få prova bröllopsklänning!

Vilken känsla! Har väntat sen jag va typ 5 år och nu var de äntligen min tur! Min tur att få dra på mig den där stora bakelsen. 

Vi skulle egentligen bara på bröllopsmässan! Men vi insåg ganska fort att den mest ställde ut sånt som vi redan bokat. Så där stod vi! Jag, Therese och Linda (mina toastmadams) uppklädda och barnfria. Jaha! Vad ska vi göra nu? Klockan är 11.45 och vi skulle ju hänga hela dagen. Vi drar till stan och kollar klänningar bestämde vi oss för. Ringde Fredrik som fick hämta igen och köra oss till Bröllopskällan. De va såklart fullbokat och man var tvungen att ha en tid men hon släppte in oss och sa att de va ok att vi kika runt. 

Kika runt? Hur ska jag hålla mig från att prova. Jag gnällde på Therese att hon måste fixa de här. LÅT MIG PROVA EN! Jag dör! Nu är de ju min tur! Therese frågade snällt om vi fick prova en klänning. Självklart den största:) Damen i butiken va så snäll och gav oss ett eget rum ändå. Vi gick som tre ljus bakom henne in i rummet med världens största klänning. Känslan att få på klänningen va obeskrivlig. Den satt rätt tajt så jag fick lite svimningskänsla. Linda vart orolig att jag ångrat mig men de hade jag inte:)

Här är den! Den första klänningen jag provade som blivande brud! WOW! Älskar den stora underdelen!

När jag väl börjat så kunde man ju inte sluta så jag körde med tjejerna. Hämta ny, hämta en till, en sista. Gå och leta!!!
Hämta slöja Therese vi måste få en helhet!
Therese hade koll på slöjor och hämtade perfekt matchade varje gång.

De va inga små klänningar att bära!
Linda va mest orolig för sin tå som kika ut!

De här va inte min stil! Men rolig att prova. Man fick verkligen lite koll på vad man gillar och inte när de kommer på. Och nu vet jag ungefär vad för budget som är rimlig. 
Var såklart tvungen att ringa FaceTime till mamma när jag stod där i den vita klänningen. Ingen av oss fick fram ett ord! Hon grät, jag grät, Linda och Therese börja gråta och Therese försökte mygla sig undan sin uppgift som toastmadam. Känslosamt ögonblick! 

De var ju inte meningen att vi skulle prova så många klänningar. Då hade jag ju velat ha med familjen men när jag väl va där och hade fritt fram bland alla klänningar så kunde jag inte hålla mig.
De här med mermaid tror jag inte va min grej men väldigt fin.

Inte så snyggt med bh under kanske!
Sen bad jag Therese hämta den enklaste klänningen vi sett för jag hade fått tips att prova de jag absolut inte trodde va jag. Och ver ni! Jag gillade verkligen den här enkla vackra varianten.Efter provningen så tog vi taxi till Urban deli för en drink och lite mat. Och vem satt där? Jo en höggravid barndomskompis till oss som fyllde år. Perfekt! Catch up och drink!När de va dags att åka hem så messade jag Fredrik att han kunde hämta. Perfekt att vi var på söder så de skulle gå snabbt för han. Problemet var bara att jag skrev Nybrogatan så när han bad oss gå till Dramaten för att han var framme så fattade vi ingenting. Dramaten? Vi är ju på söder! Whaaaat? En lätt irriterad Fredrik fick vända efter att ha suttit i kö in till stan och hämta mig längst ner på folkungagatan. Sorry älskling! 

Tyckte bröllopskällan tog emot oss med ett stort leeende trots att vi bara ramla in. Vi fick dessutom ett eget rum pga platsbrist men de vart ju bara ännu bättre. Jag vill inte stå och prova med andra. Väldigt rimliga priser också. Kommer definitivt att gå tillbaka. 

Lärde mig att jag alltid ska be om eget rum??

4 Kommentar “Att få prova bröllopsklänning!

  1. Kan tipsa dig om Matildas fest. Du får designa din klänning helt själv. Den sys upp i Kina, men sen när klänning kommer till butiken så ingår alla justeringar. De lägger upp den, syr in, syr ut, allt!

    Min klänning blev helt perfekt! Känner även två andra tjejer som köpt sina klänningar där och de är också supernöjda. Jag vet att hon som äger stället har några dåliga recensioner, men gå till butiken och träffa hon som driver stället. Det kostar ju ingenting att boka tid och gå dit och prata =) De har inte så mycket klänningar du kan prova, så du ska helst veta hur din klänning ska se ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *