Bröllop bokat! 

Så har vi ÄNTLIGEN bokat bröllop! Kom på att nu måste vi ju fasen boka om de ska bli 2018! Och tur att jag va ute i tid för kyrkan va bokad fram till 2020. Så den 14 juli 2018 kommer vi gifta oss. Vad hände med tiden? Vi skulle ju gifta oss efter 1 år. Haha! Nytt hus, ingen tomt fixad och jag som startat eget. De är ju inte så att de ramlar in pengar på sparkontot direkt. 

De blir 3-dagars! Håller på att planera i stora drag så vi har lite koll på allt. Men fasen vad svårt de är att gissa alla summor. Man vet ju inte alls vad man ska sätta på blommor, dekorationer, övrigt? Eller ens vad som kostar? Tips?

Vi har just nu 14.000 på bröllopskontot. What???? Vad tänker du med kvinna? Jo jag tänker att alla sa till mig att jag inte skulle klara mycket i mitt liv som jag klarat så nu har jag en ny utmaning. Att spara ihop till de här bröllopet på 17 månader. Min förhoppning är jag ska klara den största delen med mitt nya företag men de är lite av en chansning. Men om man inte satsar så kan man inte vinna va de va? Jag kör som vanligt! 

Imorn ska jag på bröllopsmässan med mina toastmadams. Som jag längtat! Nu ska vi planera bröllop. 

Ute på terassen serveras tårtan om vädret tillåter! Tror även bandet spelar där om jag minns rätt. Just de! Bandet! Känns som de är ett måste men allt är ju så dyrt!
Ser ni alla små söta stugor? De är där alla ska bo. En lång länga full med alla våra vänner. 
Här inne kommer vi ha middagen!
Badtunna! 

10 Kommentar “Bröllop bokat! 

  1. Så himla spännande Jennifer! Grattis! Vi la budget på 4000,- för blommor men det kostade det dubbla ?. Men då hade vi ganska mkt blommor också. Rekomenderar verkligen Melody Flowers som har inriktat sig på brudbuketter! Och boka fotograf i tid, de bokas år i förvägen många gånger!

  2. Rekommenderar flowers by saffo, kolla deras insta konto.
    Eliassaado är också en grym fotograf även christians ateljé ..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *