Pizzabakning!

Idag gjorde vi pizza till middag! Försöker involvera barnen så mycket som möjligt i matplanering och matlagning så dom ska tycka de är roligt med mat. Får för mig att dom äter bättre när vi gör de som en gemensam grej. Självklart är de lite lättare att få med dom när de är pizza vi ska göra. 

Har även vart och fixat min utväxt idag! Herregud vad mitt hår växer fort! Jag springer ju hos Nina var och varann dag känns de som. Hann även lägga en liten kompliteringsorder hos Lene Bjerre. Tänkte fylla på med ljus och några storsäljare som var slut. Men efter att ha bläddrat lite i katalogen så vart de inte en liten order. Aja ska man ligga på top så får man ju satsa. 

Fick frågan om jag gillar de jag gör. SVAR JA! Jag älskar båda mina jobb! Vissa dagar känner man sig inte så inspirerande men sen kommer de dagar som de sprutar idéer och idag va en sån dag. Städat och fixat hemma också och vill påbörja massa projekt. Älskar den här känslan! 

Dagens kockar❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *