En present! 

Igår när jag lämnade Colin på skolan så kom en av hans bästa vänner fram direkt och fråga hur de va med Colin. Så gullig! Han frågade sen om Colin fick presenten. Vi hade missat att han lämnat en present i brevlådan. 

Colin gick bara en liten stund igår. Egentligen ville jag ha han hemma men han missar idag och halva nästa vecka och han ville få säga hej då till lärare. Doktorn har sagt att sålänge han mår bra och febern är borta så kunde han gå tillbaka till skolan. 

Kändes inte så bra att lämna honom. Tänkte hela tiden att jag tog ett dåligt beslut i tisdags och nu får jag inte göra de igen. Men nu är han ju frisk. Vill bara ha båda barnen inlåsta med mig i huset. Får panik tankar några ggr per dag. Tänk om de händer eller de eller nåt annat. De tar väl ett tag att smälta tänker jag. 

Spännande att få komma hem och kolla efter paket!
Woho de fanns ett! Båda barnen nöjda!
Chloe dock inte lika nöjd när hon inser att hon fick räkningar och Colin fick en fidget spinner. Colin va såklart superglad och försökte bjuda in Chloe att leka med den. Han fick dessutom ett fint kort som hans kompis skrivit på själv. Man blir ju varm i hjärtat❤

Glass i sängen efter duschen! De kändes som en sån dag idag. 
Nöjda barn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *