Kostym inköp!

Har märkt att Colin har lite ont om finkläder. Kollade hans skjortor och de stod 5 år i dom flesta. Oups! Dags att uppdatera! De blev kostym, skjortor, skor och ny jacka. Imorgon ska vi på Tonis pappas begravning och lördag är de dop. Han hade typ ingenting att ha på sig för dessa tillfällen. Vi ska dock inte vara i kyrkan imorgon. Känns fel att dra med barnen på de och alla frågor och tankar som väcks. Vi går på fikat efteråt. Tror de är skönt för Toni att barnen kommer då också. 

Annars har jag kört solo sen i söndags! Fredrik är i Prag (tror jag denna gång) och jobbar. Har fått höra att han är super. Såklart! Skulle så gärna vilja se han när han står där framme och kör power pointa på 250 sidor på engelska. Jag känner ju bara min Fredrik. Inte CCM Fredrik❤️

Janina va här och hjälpte mig med lite papper och Gustav skämde bort oss med mat hela helgen. Jag har sovit hos Josse varje natt sen Fredrik åkte. Min hjärna har vart lite sådär och jag vågar inte chansa att jag ska vakna mitt i natten helt svettig med hjärtklappning och ångest så jag valde att sova uppe hos henne. Ibland samarbetar hjärnan mer och ibland mindre men jag klarar de mesta ändå. Sen har jag underbara grannar åt alla håll som hela tiden säger att jag bara ska ringa om de är något men jag känner mig inte bekväm med att ringa nåt kl 03 på natten gråtandes. Men de värmer i hjärtat att man har så fina människor runt en. 
Jag och Chloe va och köpte kostymen toll Colin så hon fick prova ut allt så tog vi bara större. Hon tyckte inte om att vara provdocka till han men ibland får man ställa upp. Allt satt superfint och nu har Colin kläder för höstens alla dop och andra tillställningar. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *