Ögonkontroll och fotografering!

Igår hade Colin skolfoto! Jag och Chloe fick hjälpa honom att välja outfit redan på torsdagen. Vi kollade skolkatalogen från året innan så han inte skulle råka ha samma. Han valde en färgglad skjorta och jeans. 
Jag och Chloe var hos ögondoktorn för att följa upp hennes syn. Dom har nu satt en ”lapp” på en ögat så de andra ska tränas upp. Lappen syns inte! Den är genomskinlig. Efter ögondoktorn så åkte vi till forum och letade hästskor till barnen och tog en lunch. Chloe valde Joe&juice bar såklart. Nöjd tjej! Vi passade på att storhandla också! Jag tog en stor vagn och Chloe en liten! Skönt att handla upp efter att vi vart borta. Rensade ur kylen igår och gjorde ren, så de var härligt att fylla upp med massa mat. Nu känner jag verkligen för höstgrytor, tända ljus och lite mer lugn. 

Kommentarer: “Ögonkontroll och fotografering!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *