Lappen❤️

Idag har jag haft fullt upp! Ska jobba heltid 2 veckor på Ekerö så var tvungen att planera upp och fota för MyHomeCollection Latar jag mig med Instagram så går försäljningen ner direkt och just nu är jag inne i ett sånt flow med all julförsäljning så jag får inte missa. Har högar med fakturor att betala så de gäller att ligga i. 

Körde grabbarna till hockeyn vid 16 och sen hämtade Fredrik upp påvägen hem. 


På kvällarna har Colin börjat med att sätta på den serie jag kollar på för att kunna sova så när jag kommer upp är de bara att trycka play. Så gulligt av han. Ikväll låg även denna lapp på kontrollen. Jag börja såklart att grina! Hur underbar kan man vara? Älskade lilla barn❤️ Undrar hur han kommit på de? Jag har aldrig skrivit lappar till honom. Underbara, fantastiska älskade unge❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *