Planeringsmöte!

Idag har vi vart ute på Vidbynäs och planerat mer med bröllopet. Vi skulle ha setts i januari enligt schema men då fick jag panik så vi la de nu. Måste hinna fråga 100 frågor, smälta, tänka, gå igenom. Ja ni fattar!

Vi gick igenom från fredag 10.00 till söndag ca 14.00! De var flera saker som vi kom på att vi måste boka nu. Tex herr golfen på fredagen! Skulle vara trist om de var fullt på banan när vi lagt bröllopet där delvis pga att de ligger vid en bana.

Vi pratade mat! Vad vi gillar för smaker. Hon frågade om olika saker som basilika, rotselleri eller vilt och så fick vi svara. Tror vi svara samma på allt utom fisk och selleri.

Nu måste vi tänka på om de ska vara italienskt, amerikanskt eller asiatiskt tema. Kan man få med Asien smaker med ändå köra amerikan? Vi får se! Vi ska tillbaka på provsmakning i vår. Så spänd!

Vi fick kolla på massa foton på tårtor för att välja en konditor. Vi valde 3 foton och alla dom kom från samma konditor så de vart enkelt. Tårtan kommer att ta ca 1 vecka att göra. Herregud! Måste boka möte med dom snarast också.

Mot Vidbynäs! Fredrik hade glömt bort att vi skulle iväg men inte hans chef så vi kom iväg.

Ser inte lika härligt ut här en slaskig vinterdag! Tur att vi gifter oss på sommaren.

2 Kommentar “Planeringsmöte!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *