Snart Moster igen❤️

I januari besöker storken oss igen med en ny liten familjemedlem. De är babyboom i familjen och jag står inte för någon del i de:) Den här gången är de min yngsta syster Janina som ska få barn och de är ännu en tjej. Colin kommer vara omringad av bara tjejer❤️

Förra söndagen hade vi babyshower för henne hemma hos blivande farmor som med hjälp av vänner fixat massor. 

Mamma va så nyfiken på när hon skulle komma och jag va så avis på mammas matchning. En Nike strumpa och en Puma ala sportstrumpor till vaxade leggings😩 

Ni ser ju hur ivrig mamma va! Tror vi väntade i över 30 min vid dörren då någon fått för sig att dom sett Janina komma.

De bjöds på lite bubbel! (Tror josse tog mer än andra😬) Är de gratis så tar man för sig minsann. #jagvatvungenatthakollpåhenne


Jag hade bakat biskvier! Skrattade lite medans jag gjorde dom för jag visste att jag skulle få kritik från josse att dom inte va exakta. Josse är galet noga med små detaljer. Jag tänker att de viktigaste är väl att jag gör dom och så noga kollar nog inte folk.

Josse hade bakat morotskaka som cupcakes! LOVE!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *