Fotografering!

Idag så har en inredningstidning varit här och fotograferat nästan hela huset. Så spännande! Tänk att dom ville komma hit och fotografera. Känner mig så tacksam! Kommer även bli en mindre intervju:)

Har fixat och städat massor. Kände ändå att jag kunde ha gjort mer. Hade jag verkligen fått till de som jag vill på alla ställen? Höll på bli galen! Prestationsångest delux! Vill såklart att allt ska vara perfekt i tidningen men tillslut fick jag släppa lite. Har andra åtaganden såhär i jul också.

Reportaget kommer inte ut förens nästa jul så de blir lite väntan. Chloes pepparkakshus fick komma med på närbilder också. Inte illa! Även Chloe är kanske med på någon bild.

Nu ska jag försöka varva ner, lista vad som är kvar till jul, njuta och hoppas jag hinner med en julfilm under filten i soffan. De är ju bara så mysigt. Julfilmer är oftast lite halvkassa men de är en julfilm.

2 Kommentar “Fotografering!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *