Planera ditt drömbröllop!

Japp! Jag har köpt boken som ska hjälpa oss igenom all planering. Idag gjorde vi del 1. Där står de bl.a. att vi ska ha bröllopsmöten varje vecka, så nu ska vi boka in de varje vecka. De står också att man ska göra en budget. De har vi redan gjort och nu räkna vi lite på de. Eh!!!!! Vad kan vi sälja? Nu gäller de att få ihop de här.

Har stressat ganska mycket ang bröllopet då jag känner att jag inte hinner lägga så mycket tid och tankar på de som jag önskar. Nästan så jag förstör hela resan. Kom på nyligen att vi har ett helt fantastiskt halvår framför oss. Planering, spännande möten, klänningsprovning och förhoppningsvis en möhippa/svensexa. Jag måste njuta nu! Jag vill njuta nu! De här kommer ju vara de bästa halvåret i vårt liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *