Jag blundar och hoppar!

Då har jag beställt en ny webbshop! De är ganska dyrt ska jag säga er så om ni ser barnen gå i trasiga kläder så är de för att mamman har startat eget och tar av deras klädbudget till företaget? Äsch dom kommer inte bry sig! Jag kan sätta på dom vad som helst och bedyra hur fina dom är och dom tror mig. Jag är ju deras mamma?? 

Har fått ett första utkast så nu jobbar vi med designen så de blir som jag har tänkt mig. Ska bli så kul att se gensvaret när den lanseras! Den går inte att jämföra med den jag har nu. Klarna checkout är också kopplat till den nya sidan så de ska bli snabba och enkla avslut! 

Alla säger att man måste våga för att vinna! Och tror man på sin ide så måste man satsa. Jaha! Då blundar väl jag och kör! Jag brukar ju göra lite så, så hoppas de blir bra även denna gång! Undrar om jag tycker att de är as spännande eller as läskigt? Ena sekunden såååå spännande och andra så läskigt! De är ju bara jag liksom? Mitt företag som jag driver framåt och måste tänka och göra allt själv. Sen kan jag ju alltid fråga och så men de är ju fort jag. JAG JAG JAG! Nä nu blir de läskigt igen! Men så sitter jag i ett inköp och känner att de här är så rätt! De här kommer sälja och då blir jag så spänd igen! Ja ni fattar! Fram och tillbaka heeeela tiden.

Hoppas att mitt lyckotroll som jag fått av Sebastian och Alexandra hjälper mig genom de här. Jag måste tydligen tvätta, föna och fixa håret på den också! Konstigt troll, men en så otroligt fin present❤️


Lene Bjerre lyktan hittar ni här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *