Helgen!

Fredagen spenderades som vanligt med min favorittjej i hela världen. Den här gången valde hon att baka en sockerkaka. Härligt att de nästan alltid blir bakning så man har nytt inför helgen.

Jag hann även med lite fakturor och reklamationer. Puh! Blir så stressad av fredagar då Chloe såklart vill ha all min uppmärksamhet för de är ju vår dag men de är alltid nåt jag behöver fixa.

Har hunnit ta lite bilder inför veckan också!

På lördagen va de Colins stora dag och han skulle spela match på hovet i Djurgårdens paus. Vi hade köpt biljett till mig också men Chloe vågade inte bli lämnad ensam på kalaset hos Lily som var samtidigt så vi fick dela på oss. Bilder kommer. Dom är på Fredriks mobil.

Nymålade naglar?? Hon ville inte ha dom skorna som jag tyckte matcha. Då får man tänka till och erbjuda att hon får ha med eget skohorn i väskan. Samma trick som förr. Går alltid på de.

Söndagen spenderades hemma. Jag har hunnit ta ännu mer bilder för veckan som är fullproppad så de är skönt att veta att jag har bilder och slipper tänka på de.

Har även varit duktig och rensat ut skåp med saker som bara står och lagt ut på säljsidor. Vet inte om jag gillar att få pengar för sakerna mest eller att de försvinner så jag får loss ytan till annat. Alla pengar sätter jag på bröllopskontot. Satsar på att få ihop 10.000.

Till middag vart de lasagne! Försöker alltid göra något som blir rester till måndagen när de är Fredrik som gör middag. Lasagne är då en favorit i den här familjen. Även om jag är sådär förtjust i de.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *