Moster igen❤️

I söndags så vart jag moster igen och en liten Alicia kom till världen.

Janina messade på morgonen att hon hade 5-10 min mellan värkar och trodde de va igång. Jag tänkte att de kan luras lite och kommer säkert avta. Men de höll i sig och vid 15 fick vi mess om att dom va påväg till BB. OMG! Nu kommer hon! Ångest över smärtan hon hade. Så jobbigt att veta att någon nära har ont. Även om de är för en bra sak så känns de i hjärtat. När dom skrev in henne va hon 5 cm öppen.

Vid 19.20 så fick vi mess igen och då va hon 9 cm öppen. Herregud! Nu är de slutspurten och jag vart tvungen att öppna en vinflaska. Nerverna låg lite utanpå. Så där satt jag ensam i mörkret. Ingen info. Alla ringde varann och fråga om man hört något. De va knäpptyst och man hann börja tänka att nånting kan gå fel, tänk om nånting är fel när hon kommer ut? Ja hjärnan kan lätt skrämma upp en.

Med två glas vin (jag tål inte så mycket) så fick jag för mig att googla bilder från filmen knocked up när hon föder. Skickade bilden till lillebror och en vän och skrev att nu kommer hon. Marcus vart helt bestört och undra hur jag kunde skicka bild på Janina mitt i förslossningen. Jag skyllde ifrån mig och sa att de är ju Gustav som är sjuk i huvudet och skickar ut sånna bilder? Sen var jag tvungen att säga ganska fort att jag druckit vin och drev. THATS ME!

23.45 fick vi mess med en bild att nu är hon ute. Äntligen! Världens sötaste lilla tjej! Janina va en hjälte som kämpade på och krystade i 1,5 h. WOW! Jag är så imponerad och stolt över min lillasyster❤️

I tisdags fick vi komma på besök så jag åkte direkt efter jobbet till BB-hotell. Barnen har inte hunnit träffa henne än. Och stackars Josse som kommer hem om 7 veckor först.

Så liten! Svårt att få på bild hur små dom är!

Redo för hemgång.

Lite trevligt för dom att komma hem! Skagen, choklad, ost mm?

Lite kul att hon är väldigt lik mig, Colin och Chloe. Sen verkar Gustav ha starka gener också. En riktig liten blandning. Hur söt?

Jag, Chloe, Alicia och Colin❤️

Kommentarer: “Moster igen❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *