8 veckor sen!

De var länge sen jag bloggade nu. De har varit 8 tuffa, TUFFA veckor. Vi gick in i 2018 med tron att de skulle bli de bästa året i vårt liv. Vi skulle gifta oss och vi hade så mycket att se fram emot. MEN så vände allt! Vi har nu valt att skjuta på vårt bröllop pga sjukdom i familjen. Vi vill att vårt bröllop ska vara en stor fest med massa glada människor och de är inte möjligt nu. Tanken på att planera ett bröllop går inte. Att genomföra bröllopet halvdant är inte vad vi vill. Vi är så tacksamma att Vidbynäs förstår vår situation och utan problem flyttade fram bröllopet ett år. Nu har vi bokat de den 6 Juli 2019. Alla runt oss har varit väldigt förstående och stöttande vilket jag är evigt tacksam för. Nu är prio att få igång vardagen igen och ta hand om varandra. Dom senaste veckorna har jag knappt orkat ta mig ur sängen vissa dagar. Ångesten, panikattackerna och oron har kommit tillbaka som en smäll. Att orka ta en bild som ska inspirera andra, packa ordrar eller ens att laga mat har vart en match utöver de vanliga. Nu drömmer jag bara om att få dansa med dig på vårt bröllop❤️

Har ni sett en deppigare brud! Jag lovar att dom som jobbade i butiken trodde jag skulle bli bortgift.

Ta hand om varandra! Så klyschigt men SÅ SANT! De viktigaste vi har är varandra❤️ Jag är så glad att jag har en så fin och stark familj och släkt. De finns så mycket kärlek❤️

7 Kommentar “8 veckor sen!

 1. Hej!

  Jag heter Herta och jobbar på Tourn. Vi jobbar med Influence marketing och jag undrar därför lite hur du jobbar med samarbeten.

  Vad tar du för ett samarbete och inlägg på din blogg?
  Skulle du vilja göra ett samarbete med ett företag som vill jobba med dej!

  Ser fram emot din återkoppling!

  Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *