Garderobsrensning i Chloes rum!

Våra barn behöver verkligen nya kläder! Varannat plagg dom tar på sig nu är för litet. Jag har tänkt ta tag i de sen i julas men de har aldrig blivit. När jag ska rensa så vill jag först städa hela huset så allt är fint och sen börja med mer detaljer som rensning. De är ju bara de att jag aldrig kommer dit. När huset väl är helt rent då fotograferar jag för MHC eller börjar på nåt annat. Sen har väl inte orken att tag i saker just nu vart på topp heller. Men idag så kände jag bara att vi måste rensa så jag vet vad som måste köpas till dom.

Chloe vart ledsen när vissa klänningar fick tas bort. Jag förstår henne. Gillar man nåt så vill man såklart ha de.

Nu är de rent och rensat i hennes rum!

Köpte den här söta på Zara till henne. Kanske inte var exakt vad som behövdes men va fasen hon måste ju ha en liten festgarderob❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *