Chloe 6 år!

Imorse så väckte jag, Colin, moster och kusin Chloe med sång. Eller väckte och väckte! Hon har vart vaken sen innan 06. Fredrik är bortrest så moster ryckte ut❤️

De enda hon önskade sig först va att pappa skulle vara hemma. Hon visste inte att han skulle resa då men kände väl på sig då han är inne i en reseperiod. Sen så önskade hon sig kläder, skor, slime och pyssel. Kändes lite konstigt att köpa massa kläder för de är ju vad jag tycker är roligast. Dock fick jag försöka tänka till vad hon vill ha och inte vad mamma vill att hon ska ha. Hon blev iallafall väldigt glad för presenterna.

En man kort! Colin fick bära ett berg med paket!

Brorsan gav bästa presenten. Glittriga hörlurar med kattöron.

Colin fick ingen hals på kortet här?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *