Chloes dag!

Eftersom Fredrik va bortrest så kände jag att de låg lite extra press på mig att få Chloes födelsedag perfekt. Och jag tror hon somna väldigt lycklig. Från 12 så var de fullt ös med kompisar, pannkakor, paket och lek. Båda barnen stupade i säng på kvällen.

Till frukost hade hon önskat croissant, godis och god juice, men hon åt nästan enbart vattenmelon.

Så underbart att vi kunde vara ute hela dagen!

Tradition med pannkaksbuffe på Chloes dag?

Vi mammor åt lite senare än barnen! Dock hade josse och Sara tryckt pannkakor så dom var nog rätt mätta när ”vuxenlunchen” serverades. På kvällen anslöt pappor, mer barn och grannar. Så trevligt! Nu är man verkligen sugen på sommaren.

Hon vakna med kusin Alicia och somna med kusin Zoe❤️ Vilken dag, vilket väder och vilken lycklig tjej. Lyckan när ens barn är lyckliga?

3 Kommentar “Chloes dag!

    1. Hej! Jag försöker ibland men könner att jag kommer av mig hela tiden. Instagram tar mycke tid just nu:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *